Å KJENNE SANNHETEN!


Har du bekymringer? Hender det du sier ja til for mye? Har du uvaner du ikke blir kvitt, eller vonde opplevelser som preger deg negativt?

Forvandlende Bønn hjelper deg til å se hvorfor du føler og handler som du gjør og, om du vil, åpne opp for Guds perspektiv slik at du kan se deg selv, situasjonen din og Hans engasjement i livet ditt, i rett lys.

Få undervisning og praksis i en systematisk måte å samarbeide med Gud på, slik at Han kan gi deg en dypere forståelse av sannheten om hvem du er og hvem Han er.

Selv hvis du ikke er kristen, kan dette kurset være nyttig, da store deler av teorien likner anerkjente terapiformer innen psykiatrien, og om du i tillegg er åpen for at Gud kan vise deg noe, gjør han gjerne det uansett hva du tror på.

Bli med på 6 kvelders kurs med undervisning, demonstrasjoner, praksis og fellesskap!

Rimeligere enn to samtaler og du får et verktøy for livet!Klikk på linken under for å få gratis tilgang til alt materialet på engelsk.


Et annerledes perspektiv"Forvandlende Bønn har et annerledes perspektiv enn de forskjellige tilnærmingene jeg hadde vært borti før.


Grunnen til at smerter og traumer har så negativ effekt på oss lenge etter det som skjedde, er ikke først og fremst hva som skjedde, men løgnene vi begynte å tro på som en følge av det vi opplevde. Tanker om oss selv, om livet som sådan og om Gud. Løsningen er å la Gud tale sin sannhet inn i de tankene.


Jeg har måttet jobbe igjennom en del vanskelige ting i livet, fra en ganske vanskelig barndom til forskjellige tøffe ting man opplever senere.

FB med Hilde har hjulpet meg til å bli ferdig med ting en gang for alle i stedet for å måtte jobbe meg gjennom samme sak om og om igjen."


Håvard GjersethFred i traumer"Jeg hadde en veldig traumatisk barndom. Den var tidvis brutal, kaotisk og uforutsigbar. Jeg følte meg aldri trygg.

Gjennom FB hos Hilde har Gud talt legedom og trøst til den ødelagte sjelen min. Han har vist meg sannhet der jeg hadde løgner og det har gitt fred i traumene jeg delte.


Jeg hadde alltid et valg. Jeg ble aldri tvunget eller presset. Friheten er fantastisk. Nå kan jeg se meg i speilet og jeg takler å snakke om de grusomme minnene uten at det er altfor tøft. Ja, minnene er fæle, men de styrer ikke alle mine reaksjoner og handlinger. Jeg kan virkelig kan si jeg har fått skjønnhet i bytte mot aske.


Jeg har brukt FB på egenhånd også. Uansett hvor jeg er kan jeg vende meg til Gud på denne strukturerte måten. Og når jeg ikke får det til på egenhånd, kan jeg samarbeide med Hilde, enten over telefon eller ansikt til ansikt. FB er en forsiktig og god prosess i møte med ting som har vært vonde"


-Dame 53-
Bedre enn 10 år i terapiTross en trygg og god bakgrunn der jeg visste at jeg var elsket og ønsket av familien min, hadde det kommet svært mange løgntaker inn i livet mitt. 10 år i terapi kunne ikke gjøre for meg det en uke med FB gjorde. Tradisjonell terapi som du finner i offentlig helsevesen har en humanitær tilnærming der man skal finne «verdien/sannheten i seg selv.» Jeg hadde alltid vansker med dette da ikke finnes noen sannhet i meg alene uten ved Gud. Forvandlende Bønn har en kognitiv tilnærmingsmåte og er på mange måter lik klassisk behandling hos en psykolog. Men i FB er det et siste viktig steg: Hva sier Gud? Hva er sannheten Gud har om meg og oss? Dette har blitt ett essensielt spørsmål i videre arbeid med meg selv. Ved å høre sannheten Han har om oss kan vi få lov til å bli leget. 


Jeg har hatt gleden av å kjenne Hilde i flere år nå og det er alltid godt å snakke med henne. Hilde har en evne til å sette ord på tanker og følelser, noe som er til stor hjelp. Jeg kan ikke anbefale henne og FB høyt nok.


Ruth Linea


Meld deg på kurs her:

OBS:

1. Har du ikke økonomi til å betale full pris, send en mail til hjerterom.org @ gmail.com så finner vi en løsning.

2.Har du tatt Intro-kurset og vil være med på 6 praksiskvelder mandagskvelder i oddetallsuker fra 9.sept 2024 (Pris 1500kr), send meg en mail: hjerterom.org @ gmail.com

(Påmeldingsfrist 30.august for høsten 2024)


INTRO. FORVANDLENDE BØNN 31.august 10:00-16:00 i Senterkirken Hokksund.

200kr. Påmelding skjer ved å vippse 200kr til 10562 og merk "Forvandlende Bønn".

Link til arrangementet. Del gjerne: https://www.facebook.com/events/677132697816609/


Eller så kan du bli med på nettkurset 6 mandagskvelser i høst:

Kontakt info

hilde @ hjerterom.org

Tlf 911 507 66

Hilde Aarskog Samtaler & Terapi. Org. nr. 915 348 963.